Ο ΤΙΚΙ και το μαγικό δαχτυλίδι

13,50 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φερενίκη το πρώτο παιδικό βιβλίο της Κατερίνας Γεωργιάδου με τίτλο ”Ο ΤΙΚΙ και το μαγικό δαχτυλίδι”.

Διαστάσεις: 21 x 30 cmΣελίδες: 36Συγγραφέας: Κατερίνα ΓεωργιάδουΕικονογράφηση: Λιάνα ΔενεζάκηΕπιμέλεια: Βασίλης ΠαπανδρεάδηςΣχεδίαση εκδόσεως: Λιάνα Δενεζάκη ISBN: 978-960-9513-83-8 Κατηγορίες: ,

Ο Τίκι, ένα αξιολάτρευτο ποντίκι, μέσα από τη δοκιμασία που τον υποβάλλει ένα ξωτικό, παγιδευμένο σε ένα μαγικό δαχτυλίδι, μας δίνει μαθήματα ζωής για τις αξίες που διέπουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

Photo (1)

Ονομάζομαι Κατερίνα Γεωργιάδου. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη αλλά πλέον ζω στην Αθήνα.

Δούλευα για χρόνια στο χώρο της μόδας ως μοντέλο αλλά τα σταμάτησα όλα περίπου πριν από 14 χρόνια που έγινα μητέρα. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλα τα περιοδικά μόδας, τους σχεδιαστές ρούχων και τις διαφημιστικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχω πάρει μέρος και σε διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως το Elite Model Look, όπου πήρα τον τίτλο της αναπληρωματικής το 1997 σε ηλικία 15 ετών και Σταρ Ελλάς όπου κατέκτησα τον τίτλο της Μις Ελλάς το 2002 σε ηλικία 20 ετών.

Αυτό όμως που μου άρεσε πολύ από μικρή, εκτός από το χώρο που επέλεξα ν’ ακολουθήσω, ήταν να χάνομαι μέσα στα παραμύθια, στα βιβλία και στη ζωγραφική.

Αργότερα άρχισα κι εγώ δειλά δειλά να γράφω κάποιες μικρές ιστοριούλες και ειδικότερα όταν ταξίδευα στο εξωτερικό και έμενα αρκετά μόνη μου.

Όταν έγινα μαμά δύο πανέμορφων κοριτσιών άρχισα να τους τις διαβάζω και να γράφω κι άλλες… θα ήθελα όμως παρά πολύ να τις έβλεπα και εικονογραφημένες.

Πλέον είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και εν αναμονή του πέμπτου ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω και το πρώτο μου παραμύθι.

Ελπίζω να σας αρέσει.

Καλή ανάγνωση .