Ελευθερώστε την καρδιά σας

10,00 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο της Αγάπης Στασινοπούλου Ελευθερώστε την καρδιά σας, ένα βιβλίο αυτογνωσίας που μας προσκαλεί να επανασυνδεθούμε με τον αληθινό μας εαυτό

Συγγραφέας: Αγάπη ΣτασινοπούλουΔιαστάσεις: 14 x 21 cmΣελίδες: 254Επιμέλεια: Βασιλική Α.ΒέλλιουΣχεδίαση εκδόσεως: Archetypo Graphics ISBN: 978-960-9513-37-1 Κατηγορία:

Γεννημένη στην Ελλάδα, η συγγραφέας διδάχτηκε τις ουσιώδεις αλήθειες της ευτυχίας από τη μητέρα της. Κατά την πορεία της ζωής της, η Αγάπη, όπως τόσοι πολλοί από μας, βίωσε δύσκολες στιγμές κι έχασε τον στόχο της. Όμως, δεν το έβαλε κάτω και, ύστερα από ένα μυητικό ταξίδι εσωτερικής εξερεύνησης, κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα στην καριέρα της ηθοποιού που είχε ονειρευτεί και την πνευματική ζωή που ποθούσε.

Σε 32 προσωπικές ιστορίες, εκ βάθους καρδίας και γεμάτες οξυδέρκεια και χιούμορ, η Αγάπη μας μεταφέρει από τη μεταπολεμική Αθήνα των στερήσεων στο φαντασμαγορικό Λονδίνο της Βασιλικής Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης και από εκεί στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου ζει σήμερα. Το μήνυμά της είναι απλό: να απαλλαχθούμε από τις πεποιθήσεις που μας κρατούν δέσμιους και να ελευθερώσουμε την καρδιά μας.