Ευτυχία τώρα

10,00 

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο της Δρ. Άλκηστις Αγιωργίτη «Ευτυχία Τώρα».

Ένας πολύτιμος οδηγός υπέρβασης της κρίσης, μία υπενθύμιση ότι τα όνειρά μας πρέπει και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

 

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Συγγραφέας: Άλκηστης ΑγιωργίτηΔιαστάσεις: 16 x 23 cmΣελίδες: 176 ISBN: 978-960-7952-99-8 Κατηγορία:

Με το «πρόγραμμα αλλαγής ζωής» (life changing program), η διακεκριμένη life coach μοιράζεται μαζί μας έναν πρωτότυπο και αποτελεσματικό τρόπο για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα (υλικά και πνευματικά) που επιθυμούμε.

Το προσωπικό της παράδειγμα είναι διαφωτιστικό. «Όταν ήρθα το 2002 να ζήσω στην Ελλάδα», σημειώνει στον πρόλογο του βιβλίου, «δυσκολευόμουν να εργαστώ στα Ελληνικά. Έπρεπε να βρω μια λύση, διότι ήμουν αποφασισμένη να μείνω. Σκέφτηκα το διαδίκτυο. Η γνώση μου για αυτό, όμως, περιοριζόταν στο να γράφω e-mails και να “σερφάρω”. Γράφτηκα σε ένα online πρόγραμμα για να μάθω πώς να δημιουργήσω μια επιχείρηση με βάση το διαδίκτυο. Σήμερα, πάνω από το 80% της δουλειάς μου οφείλεται σε αυτό, παρέχοντας τις υπηρεσίες μου σε χιλιάδες άτομα που ζουν στο εξωτερικό, ενώ τα διαδικτυακά σεμινάριά μου μέσω του “alkistisTV” έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές ˙ από την άνεση του σπιτιού μου και με μοναδική οικονομική επένδυση, από την αρχή αυτής της επιχείρησης, την αγορά ενός υπολογιστή και μιας γραμμής Ίντερνετ! Τώρα πια αντλώ βεβαιότητα από την ίδια μου την εμπειρία: ζω τη ζωή με τους δικούς μου όρους και διεκδικώ τα δικά μου όνειρα – νιώθω βαθιά ευτυχισμένη και ικανοποιημένη. Βλέπετε, για εμένα, ο σκοπός είναι το ταξίδι προς τη δική μου προσωπική Ιθάκη. Όπως ισχυριζόταν και ο Αριστοτέλης, ο καθένας πρέπει να έχει το δικαίωμα να διεκδικεί την Ευτυχία όπως την ονειρεύεται».