ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ «Η ΑΘΩΩΣΗ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ 2019»

Kehagioglou 02 Ekdoseis Fereniki

Ο εκδοτικός οίκος «Φερενίκη» του Χρήστου Ζαμπούνη παρουσίασε χθες, Τετάρτη 03/04/2024, σε εκδήλωση στη Μεγάλη Βρεταννία, το βιβλίο του ποινικολόγου Σάκη Κεχαγιόγλου « Η ΑΘΩΩΣΗ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ 2019 »,  που αναφέρεται στη διπλή αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στα Δικαστήρια της Κίνας και της Ελλάδος,  με την κατηγορία της διακίνησης 2,6 κιλών κοκαΐνης.

       Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν, ο επ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Ζορμπάς, η δημοσιογράφος (Σκάι- Καθημερινή) Ιωάννα Μάνδρου, η οποία και συντόνισε την εκδήλωση και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Επίσης μίλησαν ο εκδότης και ο συγγραφέας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, οι Μητροπολίτες Γουινέας Γεώργιος (εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας), Ιταλίας κ. Πολύκαρπος και Κυδωνίας/ Χανίων κ. Δαμασκηνός. Οι υφυπουργοί Άννα Μάνη – Παπαδημητριου, Δ. Βαρτζόπουλος, Ζ. Μακρή και Ν. Ταχιάος, οι πρώην υπουργοί Α. Διαματάρης,  Θ. Πλεύρης, Σ.Λιβανός, Γ. Γεωργαντάς, Α. Βεσυρόπουλος, Μ. Κόνσολας, Κ. Βλάσσης, βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οι Ράνια Θρασκιά, Δ. Κούβελας, Λ. Τσαβδαρίδης, Α. Μπαρτζώκας, Β. Υψηλάντης, Α. Αγάτσα κ.α.  Η επ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, ο επ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, η επ. Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γαλάνη , ο προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών Δ. Οικονόμου. Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ  Γ. Σιάσος, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Σάκη Κυπραίου, ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.  Φ. Ντουίτσης, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ρωμανός, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου , ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος , οι επιχειρηματίες Κρίστιαν Χατζημηνάς, Αικατερίνη Λαλαούνη, Δημήτρης Φιντιρίκος, Θωμάς Λιακουνάκος, ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής  της Τράπεζας Πειραιώς Β. Κουτεντάκης κ.α.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του στους παρευρισκόμενους.