Το Φένγκ Σούι του έρωτα

10,00 

Κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις Φερενίκη το νέο βιβλίο της Ελένης Καΐρη «Το Φενγκ Σούι του Έρωτα».

Εξαντλημένο

Συγγραφέας: Ελένη ΚαίρηΔιαστάσεις: 19 x 20 cmΣελίδες: 200Επιμέλεια: Ανδρονίκη ΜαστοράκηΣχεδίαση εκδόσεως: Archetypo Graphics ISBN: 978-960-9513-50-0 Κατηγορία:

Το ερωτικό ζην είναι ένα αυτονόητο δεδομένο. Το Ερωτικό Ευ Ζην είναι υψηλή τέχνη.

Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή την συναρπαστική τέχνη για να ομορφύνετε την σχέση σας και να διατηρήσετε τον έρωτα; Για να βρείτε τον άνδρα ή την γυναίκα των ονείρων σας;

Πώς μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε φορέα του έρωτα;

Το μυστικό της επιτυχίας στον έρωτα βρίσκεται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι!

Η συνταγή για να βρείτε το ιδανικό ταίρι βρίσκεται στον εσωτερικό σας κόσμο!

Η αύρα του σπιτιού σας και η προσωπική σας ενέργεια, που διαμορφώνεται στον χώρο σας, είναι ο συνδυασμός για να ανοίξετε το θησαυροφυλάκιο των σχέσεων.

Μάθετε πώς να κάνετε το σπίτι σας και τον εαυτό σας έναν πόλο έλξεως για να βρείτε την γυναίκα ή τον άνδρα που θα γίνει σύντροφος ζωής, και να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας.

Η επιλογή του κατάλληλου ή της κατάλληλης συντρόφου είναι τέχνη. Οι ωραίες σχέσεις και η διατήρηση του έρωτα είναι τέχνη.

Το βιβλίο είναι ένας οδηγός για επιτυχία στον έρωτα και σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον σαγηνευτικό κόσμο του Ερωτικού Ευ ζην και να μυηθείτε σε αυτή την μοναδική τέχνη: μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας και να πλάσετε εσείς το ερωτικό σας πεπρωμένο, όπως το ονειρευόσαστε!