Ένα σύμπαν μιλφέιγ

12,00 

Διαστάσεις: 14 x 21 cmΣελίδες: 304Συγγραφέας: Κατερίνα ΠαύλουΕπιμέλεια: Αργυρώ ΖαχαρίουΣχεδίαση εκδόσεως: Archetypo Graphics ISBN: 978-960-9513-43-2 Κατηγορία:

Μία γυναίκα. Ένας έρωτας. Της ζωής της. Ένας πυροβολισμός. Μια ψυχή χίλια κομμάτια. Κι ύστερα ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και άθελά του βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σειράς φυσικών και μεταφυσικών συμπτώσεων. Στην πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα, η Κατερίνα Παύλου εκπλήσσει με τη διεισδυτική προσέγγιση της ψυχολογίας των ηρώων της, την καταιγιστική πλοκή, τις διαρκείς ανατροπές και την πρωτοτυπία της ιστορίας της.

Η Κατερίνα Παύλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο. Σπούδασε Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στη Lille της Γαλλίας και πήρε το Master και το Διδακτορικό της από το πανεπιστήμιο του Perpignan της Γαλλίας. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, γραμμένο στην αγγλική, με τίτλο In the beginning there was ‘X’ από τις εκδόσεις Arima publishing. Αρθρογραφεί στο Serendipity Magazine on line και δημιούργησε τη σειρά Famous Greek women που δημοσιευόταν στο μηνιαίο Newsletter της ομάδας WIGs. Το «Ένα σύμπαν μιλφέιγ» είναι η πρώτη της απόπειρα στον ελληνικό χώρο.