Γεύσεις από το κόσμο της Esther

29,00 

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο μαγειρικής της Έστερ Ανδρεάδη «Γεύσεις από τον Κόσμο της Esther», με πρωτότυπες, δημιουργικές συνταγές, συνοδευόμενες από τις πιο χαρούμενες και ‘θετικές’ φωτογραφίες, καθώς σύμφωνα με την Έστερ το φαγητό είναι και ένας γενικότερος τρόπος ζωής

Συγγραφέας: Esther Sarphatie-AndreadisΔιαστάσεις: 21,5 x 22 cmΣελίδες: 252Επιμέλεια: Άννα ΧατζηπαναγιωτίδηΦωτογραφία εξωφύλλου: Αλέξανδρος Μποτονάκης ISBN: 960-87039-8-0 Κατηγορία:

«Το να κάνεις ένα φαγητό νόστιμο δεν είναι πάντα το ζητούμενο. Το να το μοιράζεσαι όμως με ανθρώπους και πράγματα που σου δίνουν χαρά κι αγάπη, κάνει τη μεγάλη διαφορά».

Σ’ αυτό το βιβλίο μιλάει για τον πραγματικό κόσμο, συμπεριλαμβάνει πρακτικές συμβουλές και καταπληκτικές ιδέες για κάθε περίσταση είτε όταν περιμένετε καλεσμένους για ποτό είτε για να φτιάξετε καλοκαιρινές συνταγές.

Χρησιμοποιείστε αυτό το βιβλίο στην κουζίνα σας ή διαβάστε το σαν νουβέλα. Ούτως ή άλλως θα εμπνευστείτε για να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε με άλλους τις καταπληκτικές γευστικές απολαύσεις του φαγητού.